Klankconcert

Datum/Tijd
07 jun 20:00 - 22:00

Locatie
Witte Wind Morel 9 (achterom) 6708 LX Wageningen


Wil je diep ontspannen?

Laat je verwennen met een klankbelevingsconcert. Je ervaart helende klanken en je komt diep in je lichaam en laat spanning los. Je wordt ondergedompeld in een bad van helende klanken waarin je heel diep ontspant en gemakkelijk stress kan loslaten. De trillingen van Tibetaanse klankschalen, kristallen klankschalen, sjamanendrum, sansula, carillon, gong, zang en andere wereld-instrumenten nemen je mee op een innerlijke  reis.
Je ligt op een matje om het helende effect te versterken. Jan-Willem en Caroline bespelen instrumenten begeleid door sjamanistische zang. Een klankmassage werkt diep en kan een lange nawerking hebben.
Het klankconcert duurt ongeveer anderhalf uur en begint om 19.30 uur. Kom rond kwart over zeven alvast binnen zodat je rustig je plek kunt innemen en ontspannen begint. Na het concert is het nagenieten met een kopje thee.
Neem warme sloffen en een dekentje mee om het comfortabel te maken. In de ruimte zijn matten, dekentjes en kussens om het je comfortabel te maken. Zorg voor gemakkelijke kleding en warme sokken. Neem je liever je eigen favoriete yogamat of dekentje mee, dan is dat natuurlijk prima. 

Witte Wind, praktijk voor sjamanisme en klankhealing
Morel 9 – achterom- Wageningen
Bijdrage: € 20,-.
Graag van tevoren aanmelden

Studenten: 5 euro korting op vertoon van studentenkaart.