Baarmoeder workshop

Datum/Tijd
01 mrt 19:00 - 22:00

Locatie
Shiatsu-Wageningen Jan Slauerhoffstraat 7 6708 RJ Wageningen


-systemische opstellingen van conceptie tot geboorte-

We hebben het allemaal meegemaakt: de grootste tijd van groei en verandering in ons leven, de tijd die de basis legt voor het verdere leven. Toch bijzonder dat bijna niemand zich bewust de tijd in de baarmoeder herinnert. De tijd tussen conceptie en geboorte is de tijd met de diepste verbinding die je ooit met je moeder zal hebben. Wat je in deze tijd ervaart heeft een grote invloed op de rest van je leven. Is hier rust en vrede of is hier onrust en geen ruimte.

Op deze avond krijg je toegang tot deze informatie en zie je dat hier ook je krachtbron zit. We beginnen met een geleide meditatie. Dit brengt je meer met je onderbewuste in contact en helpt je beelden en ervaringen terug te vinden.

Een paar mensen mogen kiezen om een opstelling te ervaren. Ook representeren en meemaken van de opstelling van een ander is een grote verrijking van je leven. Met ondersteuning van de groep krijg je tijdens de opstelling de kans om van conceptie tot geboorte  te ervaren wat je krachtbronnen zijn en wat je heeft belemmerd. Afhankelijk van je proces vertegenwoordigen mensen uit de groep personen, gebeurtenissen of dingen, die van belang waren op jou weg van je levensbegin: in de eerste fase van je leven. Dit is een krachtige ervaring, die je helpt meer inzicht in je leven te krijgen. Dit schept toegang tot je eigen Kracht, vertrouwen en betekenis, en helpt je je fundamenteel met belemmeringen te verzoenen.

werkmethodiek:
geleide meditatie,
energetisch lichaamswerk,
systemische familieopstelling toegepast op de tijdruimte van conceptie tot geboorte.

Begeleider:
Alma Timmer (1963)
Ik werk als Trauma Therapeut in Wageningen. Ik ben breed opgeleid in Shiatsu, Cranio sacraal, CNT (Chi Nei Tsang I en II = orgaan massage), EFT (Emotional Freedom Techniek), access bars en QST Qiging Sensorische Therapie.
Mijn passie is mensen helpen te genieten van hun leven en hun kracht te vinden. Oude patronen en blokkades hoeven niet meteen weg. Als je jouw eigen patronen en weerstanden werkelijk onder ogen ziet, begrijpt en doorleeft, dan voel je je er steeds makkelijker bij.

kosten:
25 euro voor deelnemers,
55 euro voor mensen die een opstelling willen doen.

Meer info: http://aleidashiatsu.nl/english-baarmoeder-workshop/

Opgave via email shiatsu.massage.wageningen@gmail.com