Mindfulness Training (MBSR/CT)

Locatie
Yogacentrum Suniya Haagsteeg 4 Wageningen


Drukte in je hoofd, gepieker, stress?

Mindfulness training kan je helpen!

Vanaf september 2019 ben ik weer gestart met een achtweekse mindfulness training voor volwassenen in Yogacentrum Suniya.

Tijdens deze achtweekse mindfulness training leer je technieken die je kunnen helpen om beter om te gaan met alles wat er op je afkomt. Door mindfulness leer je jezelf, je gewoontepatronen en je valkuilen beter kennen. Je wordt je meer bewust van je gedachten en gevoelens en leert om er op een gezondere manier mee om te gaan. Door je aandacht te richten op het hier en nu en uit de maalstroom van je gedachten te stappen, komt er ontspanning. Zo kun je leren volledig aanwezig zijn van moment tot moment en met aandacht keuzes te maken die bijdragen aan je eigen welzijn en dat van anderen.

In de lessen is er ruimte voor oefeningen, vragen en uitwisseling van ervaringen. Je krijgt iedere week oefeningen mee naar huis om thuis te oefenen en op die manier nieuwe gewoonten aan te leren.

Als je het fijner vindt om individueel les te krijgen, dan kan dat ook. In overleg kunnen we dat inplannen, evt. ook bij je thuis.

Meer info: silvie@sem-onderwijsvoorhethart.nl of bel/app 06-33013975.