Hemelse Woorden

Ik ben Birgitte M.P. Bosch. Ik ben geboren met het telepathisch contact met Ascended Masters en groeide op met wie ik mijn Hemelse Vrienden noemde.
Graag ben ik een brug als boodschapster, energetisch en lichtwerkster om mensen en Meesters weer dichter bij elkaar te brengen.
Ik was ongeveer 25 jaar toen ik tot het besef kwam dat mijn Hemelse Vrienden, Ascended Masters zijn. Vanaf dat moment meldden zich al snel verscheidene Verheven Lichtmeesters met de vraag om zowel persoonlijke als algemene Boodschappen door te geven. Voor mij begon toen een boeiende reis in mijn eigen leven door de verbondenheid met de wonderbaarlijke wereld van vele Hemelse Vrienden. Na jarenlang in stilte te zijn opgeleid door Ascended Masters begon ik met het doorgeven van Boodschappen voor een ruimer publiek en startte ik met het geven van Lezingen/workshops in Vlaanderen en Nederland (sinds 2005). Zo kwam ook het boek Hemelse Woorden tot stand. Daarop volgde de CD de Meditatieve Dans en ondertussen is het nieuwe boek Vanuit de ziel bekeken volgens de Leringen van Ascended Masters verschenen, ook als e-book te verkrijgen, met een bijhorende kaartset. Onlangs ben ik ook met online video Lezingen gestart. Deze zijn via de website te volgen.

Meer info: hemelse-woorden.be