Anke de Jong

Ik ben Anke de Jong. Sinds 2009 begeleid ik mensen individueel en in groepen om zichzelf beter te leren kennen, stevig te staan in de hectiek van alledag en blij te zijn met zichzelf. Met stemklank en het lichaam als ingang werk ik met thema’s als zelfvertrouwen, omgaan met hoogsensitiviteit, gezonde grenzen stellen, balans werk en privé en zingeving.

Ik voelde altijd heel veel, vooral ook van mijn omgeving. Na vele omzwervingen is mijn stem de manier gebleken om mijzelf echt te leren kennen. Via mijn stem durfde ik voorbij mijn analytische hoofd, mij over te geven aan de roep van mijn hart om thuis te komen bij mijzelf, in mijn lijf. Mijn stem is de ingang naar aanwezig zijn in het moment, de liefde voor mijzelf te vergroten en het leven voluit te ervaren.

Geschoold in de Soul Voice methodiek is de stem een doeltreffend instrument om onbewuste lagen in onszelf bewust te worden en af te pellen, zachtjes, stapje voor stapje. Het is de ingang naar aanwezig zijn in het moment, de liefde voor jezelf te vergroten, dichter bij jezelf te zijn en het leven voluit te ervaren in het nu.

Ik ben gecertificeerd Soul Voice® leraar. Je kunt bij mij terecht voor individuele Soul Voice® sessies en transformerende 2- en 5-daagse Soul Voice® workshops. Daarnaast geef ik laagdrempelige stemyoga voor lichaamsontspanning en zelfbewustzijn.