De Kracht In Handen

Ik ben Isabella Mac Donald. Geboren in Raamsdonksveer en woon in Wageningen.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik geinteresseerd in het wel en wee van mensen. Hoe gaan mensen met zichzelf en elkaar om. In de afgelopen jaren en nog steeds, heb ik zelf veel onderzocht, verdiept en ervaren in mijn eigen bewustwordingsproces. In 2007 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met energetisch werk bij Itaka Intuitieve Ontwikkeling.
Ik heb de gehele opleiding doorlopen en ben afgestudeerd Healer & Reader.

In mijn praktijkkamer aan huis geef ik Readings & Healings. De behandeling is een uur en voor iedereen, jong en oud. Trek hiervoor makkelijk zittende kleding aan. De behandeling vindt liggend plaats.
Je houdt je kleding aan en je mag gaan liggen. Ik zal je vragen je ogen te sluiten. Je mag je openstellen en datgene toelaten wat zich aandient. Je hoeft niets in te vullen en je mag je wensen loslaten.  Tijdens de reading lees ik jouw energie. Meestal ben je je niet bewust van deze energie, maar we slaan er allemaal wel van alles in op.

De massages die ik geef :

  • Klassieke massage
  • Vlinder massage
  • Intuitieve ontspannings massage
  • Chinese voetmassage

Op zijn tijd geef ik ook workshops en de basis training Intuitieve Ontwikkeling. Zou je hier meer informatie over willen ontvangen, kun je me mailen of bellen.

Vanuit de Stichting Happiness 4all geef ik de Healer Circle. Hier kunnen coaches, therapeuten, masseurs, healers, readers op een avond met elkaar uitwisselen.

Lieve groet en graag tot ziens.

Isabella Mac Donald.
0621258506
info@dekrachtinhanden.nl
https://www.dekrachtinhanden.nl/