Casper Hoefsloot Coaching

Mijn naam is Casper Hoefsloot (1970). Contact met mensen en hen begeleiden om nieuwe stappen te gaan zetten, dat is wat voor mij natuurlijk voelt. Naar léven in plaats van overleven, vrij spreken en bewegen en werk dat bij je past. Maar ook verbinding ervaren met je omgeving en de mensen om je heen en intuïtief de juiste keuzes leren maken. Dat is waar ik met jou samen aan wil werken.

Als gecertificeerd Effortless Coach kan ik je helpen om vrij en met een natuurlijk enthousiasme stappen te gaan zetten in de richting van jouw échte wensen. Die zijn er vaak al lang maar je bent er misschien nooit echt voor gegaan. Samen gaan we op zoek naar dát wat je tegen houdt. Vaak huizen de redenen hiervoor in je onderbewustzijn. Het is mogelijk die oorzaken sterk te verminderen of zelfs helemaal te heffen. Hiervoor maken we gebruik van moderne technieken, gebaseerd op de verbinding tussen lichaam en geest, je body-mind. We maken de weg vrij voor verandering in jouw eigen richting.

Na jaren commercieel werk te hebben gedaan nam mijn leven vanaf 2014 een grote wending. Ik kreeg een burn-out, gevolgd door een langdurig reïntegratietraject. Na mijn reïntegratie verloor ik in 2016 toch mijn baan waar ik niet meer in paste. Een paar maanden later overleed mijn lieve vrouw. Ik nam de tijd mijn leven weer op de rit te krijgen en ontdekte zélf mensen te willen begeleiden en dat voelt goed. Ik ontdekte: leven kan lichter.

Naast personal coaching geef ik ook workshops met het thema “Leven kan lichter, de rem er af, van verdediging naar groei”.

Opleiding: Effortless Coaching (NOBCO erkend) en Mind Eye Power (SKB en SKVB erkend)

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende ontdekkingssessie.

Hartelijke groet, Casper Hoefsloot

Voor meer informatie:
https://casperhoefslootcoaching.nl/
Mob: 0614538703
Email: casper.hoefsloot@hetnet.nl