Uitgelicht: Nicoline Roozen

De mail met de oproep voor bestuursleden voor Happiness4all bleef in mijn hoofd rondspoken. Ik ging er rustig voor zitten om mijn intuïtie te raadplegen. ‘Ga dat maar doen’, zei die. Duidelijke taal, wat kon ik daar tegenin brengen? Ik vind het fijn om met een groep mensen wat moois in de wereld te zetten, dus zo verbazingwekkend was die reactie van mijn intuïtie niet. Met Happiness4all wil ik mensen die innerlijk geluk willen verspreiden in Wageningen en omgeving met elkaar verbinden en hun ondersteunen in hun dienstverlening.

Ik schrijf dit stukje op Sicilië waar ik met mijn man en een vriendin een paar weken de winter ontloop. Met twee volwassen dochters die studeren kan ik nu energie opdoen op vakantie voor de training intuïtieve ontwikkeling die ik straks geef. Zo’n 17 jaar bewandel ik nu bewust het pad van mijn intuïtieve ontwikkeling. Ik ben niet te stuiten op die weg die steeds verder naar mijn innerlijk geluk leidt. Voor het oprapen lag mijn innerlijk geluk niet, maar mijn tocht is zo de moeite waard dat die mij ten diepste motiveert om geluk te verspreiden.

Voor de volgende maand geef ik het stokje door aan Helen-Rose Joon