Wie we zijn

Happiness4all bestaat uit een kerngroepklaverleden en een netwerk.
De basis van onze activiteiten vind je terug in de onderstaande klaver 4 elementen:
persoonlijke groei, verbinding, purpose en creativiteit.

De klaver 4 van Happiness4all

Persoonlijke  groei

Happiness4all is tot leven gewekt doordat  persoonlijke interesses en verlangens elkaar vonden. Met Happiness4all zetten we ons in voor meer geluk. Dit betekent dat ook wij doen waar ons hart blij van wordt, dat we werken vanuit plezier en dat we elkaar voeden en uitdagen om te groeien, om gelukkiger te worden, om te blijven kiezen voor geluk.

Dit betekent ook dat anderen met wie wij samen (willen) ondernemen zich persoonlijk inzetten voor meer geluk, doen waar hun hart blij van wordt, vanuit plezier samenwerken en de uitdagingen aangaan om te groeien en gelukkiger te worden.

Verbinding

Happiness4all is geboren in Wageningen. Wij hebben hier onze voedingsbodem en wortels en weten dat meer geluk in de wereld begint bij onszelf en uitstraalt naar onze directe leef- en werkomgeving. We zijn ons bewust dat we onderdeel uitmaken van het grotere geheel. We weten dat balans en harmonie belangrijke elementen zijn, zowel voor ieder individu, als voor de gemeenschap, als voor de relatie mens-natuur. Wij zijn dan ook blij dat we in Wageningen wonen en werken.

Geluk zonder in verbinding te zijn bestaat niet. Verbinding met jezelf, met elkaar, met de plek en de omgeving is de basis van waaruit Happiness4all werkt. Happiness4all sluit niemand uit en wil daadwerkelijk ‘4all’, voor iedereen en alles, meer geluk creëren.

Purpose

De essentie van Happiness4all is liefde en de vreugde van het (samen)zijn in alle volheid. Onze belangrijkste kwaliteit is moeiteloos creëren. Door vanuit verbinding en inspiratie op een open en toegankelijke wijze samen met anderen te ondernemen. Het effect is (meer) blijdschap, liefde, kameraadschap, genegenheid, inspiratie, zingeving, balans, groei en geluk.

Onze definitie van geluk: Geluk is waar je hart blij van wordt.
Onze missie: Happiness4all biedt mogelijkheden om moeiteloos meer geluk te creëren in je leven.
Voor wie? Happiness4all is er voor iedereen, inclusief voor onszelf, voor de onverwachte bezoeker, voor de samenleving als geheel en voor de professionele coach, trainer en healer.
Hoe? Door een platform te zijn, verbinding te faciliteren en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren op innovatieve, toegankelijke en inspirerende wijze.

Creativiteit
Happiness4all onderneemt vanuit de overtuiging dat we zelf de creator zijn van ons leven en dat we als mens onbegrensde mogelijkheden hebben. Liefde en een blij hart geven toegang tot deze mogelijkheden en vermenigvuldigt tegelijkertijd dit geluk en deze vreugde.

Wij geloven dat geluk altijd een keuzemogelijkheid is, dat geluk onderdeel is van wie je bent, van je authentieke ware zelf. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is dan je denkt, dat we bewust kunnen creëren door het toepassen van de universele spelregels van het leven en creatief te zijn. Wij geloven dat mensen voorbestemd zijn om een leven te leven van vervulling en niet aflatende vreugde. Wij geloven dat we zelf de bron zijn van onze ervaringen en dat deze bron in essentie liefde en overvloed is.

Wij vinden dat alles mogelijk is, niets te gek is, de liefde het werk doet, we samen sterk staan en iedereen meetelt.

Naarmate wij gelukkig zijn, hebben wij succes.
Wij trekken de essentie van onze gedachten aan.
Er is niets wat we niet kunnen zijn, doen of hebben.
Het proces van moeiteloos creëren werkt voor ons. 

 

Geef een antwoord