Healing Song Cirkel

Datum/Tijd
02 okt 20:00 - 22:00

Locatie
Witte Wind Morel 9 (achterom) 6708 LX Wageningen


Ervaar de droomtijd!

Een interactieve belevingsworkshop, waarin je ervaart wat de kracht van stemmen en de klanken van de sjamanendrums en ratels met je doet. Elk apart zijn ze al heel krachtig, maar samen…. In deze workshop mag je jouw wens voorleggen en krijg je antwoord in de ‘droomtijd’. Een Healing Song Cirkel geeft inzicht, heling en maakt bewust. Ervaar de verbinding!

Eerst nemen we je mee in een begeleide meditatie, waarin we na verloop van tijd ook onze stem inzetten. Dit is een manier om de deelnemers met elkaar te verbinden en af te stemmen op elkaar en de aarde.

Elke deelnemer onderzoekt daarna in zichzelf welke healing er nodig of wenselijk is: dus op welke vraag of wens hij graag een antwoord krijgt. De volgende stap is dat elke deelnemer één voor één de krachten van de hele groep mag inzetten om zijn vraag / wens te beantwoorden door te zingen en te trommelen.

Deze Healing Song wordt vaak in de droomwereld ervaren. Dit is wat de Indianen de droomtijd noemen. De Healing Song ervaring geeft inzicht en heling.

Locatie: Witte Wind, Morel 9 Wageningen
Bijdrage € 15,00
Graag van tevoren aanmelden