Birgitte Bosch – workshop zo hoog zo laag met begeleiding van de Ascended Masters El Morya en St. Germain

Datum/Tijd
29 okt 14:00 - 17:00

Locatie
Hemelse Woorden Marahtara Schaapsdijkweg 20 5453 SE Langenboom


Als mens leven we op aarde en vormen wij ook een verbindende schakel tussen hemel en aarde. Tijdens deze nieuwe workshop gaan we weer bewuster leren verbinding te maken zowel met het hoge (de hemelsferen) als met het lage (moeder aarde en ons mens zijn) en worden we begeleid door de Ascended Masters El Morya (1e straal van materie) en St Germain (7e straal van geest)

Tijdens deze workshop gaan we mogen leren bewust verbinding maken. Zowel hoog als laag want om hoog te kunnen gaan in energie is een goede gronding nodig. Heel mooi dus dat we begeleid worden door Mr Morya die ons helpt om vanuit de 1e straal een goede stevige aardeverbinding en Mr St Germain die ons via de 7e straal leert een hogere verbinding tot stand te brengen.

Een gedeelte zullen we binnen mogen beleven maar als het weer het toelaat zullen we ons ook naar de nabijgelegen stenen cirkel van de Schaapshoeve begeven voor een extra aardeverbinding. We gaan ervan uit dat we een zonnebril nodig hebben maar voorzie in geval van evt. een extra jasje

Prijs: € 35,- inc. koffie en thee

Inschrijven: info@hemelse-woorden.be

Meer info:
http://hemelse-woorden.be/actueel/agenda/