Workshops Happiness Festival 2019

Programma Workshops

11:30-12:00  uur Zangworkshop – Anadya Wouters Koordirigent – zangtrainer – natuurvoedingskok T: 06 408 665 13 www.anadya.nl Songs from the Heart, Begin de dag zingend met het Songs from the Heart koor o.l.v. Anadya Wouters! Zing je mee tijdens de openingsworkshop? We zingen in deze workshop eenvoudige, inspirerende liederen en mantra’s. Iedereen is welkom om te ervaren dat zingen je blij maakt en verbindend werkt! Anadya dirigeert 3 koren, geeft zangles en is uitvoerend muzikante. Het Songs from the Heart koor repeteert wekelijks op dinsdagavond in Veenendaal-Oost. We zingen liederen van over de hele wereld rondom thema’s als licht, liefde en vrede. 12:15-13:00 uur Wie ben jij? Wegwijs met paarden – Brunette Zwang www.zwangcoaching.nl Wie ben jij? Wegwijs met paarden is een tool met kaarten en bijbehorende korte verhalen over paarden. Deze paardenverhalen en bijbehorende kaarten zijn een geweldig hulpmiddel om op een spontane, speelse manier inzicht te krijgen in je eigen persoonlijkheid, emoties en functioneren. We doen een oefening om te voelen waar je in de ‘kudde” staat en het paard dat  op de kaart staat, geeft je een boodschap mee. 12.15-13.00 uur Hooggevoeligheid – Jolanda van der Meijde www.good-mood.nl info@good-mood.nl Hoe werkt hooggevoeligheid bij jou en wat is aarding precies? Hoe kan ik minder last hebben van prikkels? Wil je meer in het hier en nu zijn, je beter concentreren en meer bij jezelf komen? Daar gaan we in deze workshop mee aan de slag. Naast uitleg gaan we ook oefeningen doen en krijg je tools mee die je thuis kunt oefenen. Toegang is gratis. 12.15-13:00 uur Soul Voice®en hooggevoeligheid  – Anke de Jong Leer jezelf beter kennen met Soul Voice®. De klank van je stem dringt door tot wie jij in wezen bent en maakt je vrij. Verruim de kijk op jezelf en maak meer ruimte voor plezier, creatie en leven vanuit passie. Soul Voice® is ontspannend, verbindend, diepwerkend, concreet en een tool voor het leven! Iedereen heeft een eigen unieke helende stem. Wij hoeven het ons alleen maar te herinneren. Kom proeven! www.ankedejong.com 14.00-14.45  uur Ervaar de kracht van familieopstellingen nieuwe stijl – Janneke Tiemissen www.tiemcoach.nl Wil jij graag aan de slag met een thema in je leven dat zich maar niet lijkt op te lossen? Dan is dit je kans! Want tijdens deze workshop zal je de kracht van familieopstellingen voelen en toepassen. Samen maken we een diepe, innerlijke reis en gaan we op zoek naar het verborgen verhaal om los te komen uit jouw emotionele verstrikkingen. Je zult versteld staan hoe de systemische wetten voor je werken. 14.00-14.45 uur Hypnotherapie en EMDR – Lyke Bagaya In deze workshop leg ik uit wat Hypnotherapie is en kan doen voor jou en ook vertel ik over EMDR en hoe dat werkt. Hypnotherapie is een psychotherapie met gebruik van hypnose, waardoor we op 2 niveaus tegelijkertijd werken: het bewuste èn het onderbewuste. Er komt bewust inzicht en ook het onderbewuste gaat nu begrijpen waarom bepaalde beperkende overtuigingen niet meer nodig zijn – of gedrag, of angsten, of pijnen, of lichamelijke ongemakken. Hierdoor komen jouw gewenste veranderingen veel makkelijker en blijvend. EMDR is een heel sterke en snelle methode om trauma te verwerken en fobieën aan te pakken. Zelfs heel oud trauma wordt alsnog verwerkt. De spanningen en angsten die na trauma blijven hangen en je nachtmerries bezorgen, worden door EMDR weggenomen. 15:00-15:45 uur Hypnospirit – Jeroen van Buuren Trancereis: ontmoeting met je ziel. Na een korte introductie over wat de bedoeling is, vertrekt een ieder in spirit om zijn ziel te ontmoeten. In de reis maak je contact met wat nu nodig is en kun je ervoor kiezen een aantal positieve veranderingen in jezelf aan te brengen om meer in lijn met je zielspad te gaan leven. De workshop is geschikt voor iedereen, jong en oud. 15:00-15:45 uur Vitaalkunst – Elske Hoen – Kunstzinnig therapeut   www.vitaalkunst.nl/soulfitness  contact@vitaalkunst.nl   0317-412996 Workshop SoulFitness SoulFitness gaat over werken aan de balans tussen lichaam, ziel en geest met de ziel, onze levensenergie als uitgangspunt. In deze workshop nodig ik je uit om naar binnen te bewegen en je innerlijke wijsheid aan te spreken. We werken in zachtheid en liefde aan het omvormen van dingen ons tegenhouden. Zodat we onszelf kunnen zijn en dat wat werkelijk bij ons past tot expressie kunnen brengen. 15:00-15:45 uur J&D met Spirit for life Jolanda van Schuijlenborgh / DietsieRothuis 06-10835977 / 0317-410262 www.nanaku.nl / www.praktijkdeveer.jimdo.com Door onze verbinding met beide werelden zijn we in staat u dichterbij uw overleden dierbaren en spirituele begeleiders te brengen d.m.v het channelen van berichten. De energetische wereld laat u graag weten hoe het met hen gaat aan de overzijde. Een berichtje kan u rust en vrede in uw hart brengen. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen b.v over hoe het leven aan de overzijde  is. 16:00-16:45 uur Transformatie seksualiteit voor vrouwen – Riet Nigten & Aline Twilt Druk, moe, geen energie? Stress? Overgangsklachten? Emotioneel uit balans? Draai je vooral op ‘moetkracht’? Verlang je naar flow in je leven – relaties – werk? In deze workshop maak je kennis met het vallei-orgasme. Een techniek van de oude Taoïsten/China. Jouw seksuele energie, d.w.z. jouw levensenergie, kun je gebruiken voor jezelf om energiek, gezond en in flow te blijven. We lichten een tipje van de sluier op. Natuurlijk alles heel betamelijk. info@remedia-talent.nl 16.00-16.45 uur Groep Persoonlijke en Spirituele Ontwikkeling – Lyke Bagaya Hogere Kennis en orakel In deze workshop krijg je informatie over de Groep Persoonlijke en Spirituele Ontwikkelingen zul je een voorproefje krijgen van een van de bijzondere toepassingen. Binnenkort zal ik een groep starten voor Persoonlijke en Spirituele Ontwikkeling. In deze groep (minimaal 4 , maximaal 7 personen) zullen we ons richten op onze groei tot volle wasdom – tot de persoon die wij in wezen willen zijn. Hoe te komen in onze flow en te leven in die flow. Op al onze levensgebieden: in gevoel, in denken, in relaties tot anderen, in het werk, in ons lijf … De bijeenkomsten zullen een duidelijke opbouw hebben – serieus en leuk, vol humor en diepgaand, emotioneel en rationeel. We maken gebruik van gesprek, meditatie, oefeningen, Lyke Bagaya voert al 20 jaar praktijk als Psycho Analytisch Hypnotherapeut. Zij is succesvol in EMDR, Energetische Geneeskunde, Relatie Therapie, Psycho Oncologische Therapie en Familie Opstellingen. Zij begon in 1991 haar praktijk als Astroloog.