La Faye

Ik ben Femke Delen. Vanuit mijn verlangen kinderen hun eigen plek te helpen vinden op aarde en hun eigen regie te ontwikkelen, ben ik me gaan omscholen tot kunstzinnig kindercoach. En toen vond ik ook mijn eigen kunstzinnige flow terug. Struinend langs de uiterwaarden of beeldend aan het werk met speksteen/klei/vilt ben ik in mijn element.

Als coach begeleid ik in mijn praktijk La Faye kinderen en hun ouders, die niet lekker in hun vel zitten/even de weg een tijdje kwijt zijn. Ik bied een helpende hand en loop met het kind mee om de weg weer terug te vinden.

Ik stem af op wat jij nodig hebt met mijn intuïtie en hooggevoelige aard. Je start met het herontdekken van je talenten, het weer ontwikkelen van zelfvertrouwen en het leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid. Je ontdekt: ‘wie ben ik en wat wil ik’. Ik sta met je stil bij je gevoel en je lijf en je gaat werken met natuurlijk/beeldend materiaal binnen of in de natuur.

In mijn gelijknamige atelier La Faye geef ik speksteen workshops aan kinderen en volwassenen, creatieve kinderfeestjes en beeldende lessen op lokatie. Op plaatselijke markten kun je me vinden met mijn unieke handgemaakte spekstenen hangers.

Voor meer informatie en contact:
http://www.lafaye.nl/
info@lafaye.nl
06 40499397