Kompassie, Nicoline Roozen

Soms is het de kunst in ons leven om hulp te vragen.  Als je dat doet heb je al een belangrijke stap gezet. Het kan zijn dat je niet lekker in je vel zit en worstelt met negatieve emoties. Of je relatie,  je werk,  je gezondheid of je kinderen vragen  aandacht. In al dit soort gevallen kan je bij mij terecht voor hulp, want daar ben ik goed in. Als je ‘gewoon’ nieuwsgierig bent naar wat ik je te vertellen heb met mijn helderziendheid ben je ook meer dan welkom.

WAT VOOR EEN HULP DAN?

Ik kan je in een reading meer inzicht geven in wat er speelt in je leven. Je bewustzijn over jezelf en je leven groeit en je gaat beter begrijpen wat er eigenlijk aan de hand is. Dat begrip kun je gebruiken in je leven en de keuzes die je maakt.

Bij een healing werk ik met mijn handen en laat ik je energie krachtiger stromen doordat ik blokkades ophef. Je voelt direct het effect.
In een sessie combineer ik vaak healing en reading. Als je komt hoef je nog geen keuze gemaakt te hebben.

Ik ben een zeer ervaren (meer dan 1000) reader en healer.  Anderen noemen mij rustig, integer, helder. Ik ga graag op avontuur. Zo ben ik in de finale van Het zesde zintuig terecht gekomen. Voor meer informatie: https://www.kompassie.eu/

“Vanaf de eerste reading heeft Nicoline mij zeer verbaasd met de inzichten die ze me gaf, zonder dat ik haar informatie had gegeven. Ze helpt me keer op keer met nieuwe informatie. Ik ben superblij dat ik haar readings ontvang” Shelly Z.

“Ik  weet niet hoe je het doet, maar je doet het wel erg goed. Het is nu 1,5 uur na de healing en ik voel me stukken beter”. Margaret K.