Janneke Tiemissen

Beste leden,

Mijn naam is Janneke Tiemissen. Sinds een paar maanden ben ik mede bestuurslid van de stichting Happiness4all. Ik wil graag wat delen over mijzelf en mijn bijdrage als bestuurslid van deze stichting.

Over mij

Ik ben geboren in Geffen, Noord-Brabant en sinds 2006 woon ik met veel plezier in Bennekom. Ik ben moeder van twee kinderen van 11 en 13 jaar. Van wandelen in de natuur en van muziek word ik héél blij. Ik ben dan ook vaak te vinden in het bos of op de Edese hei met onze hond Pip. Mijn uitlaatklep, na een dag hard werken, vind ik in het maken van muziek. Ik zing en begeleid mezelf op mijn gitaar. Daarnaast blijf ik in balans door te mediteren. De eigenschappen waar ik trots op ben zijn mijn eerlijke en open communicatie, loyaliteit, spontaniteit en sensitiviteit.

Mijn carrière begon als onderofficier bij de Koninklijke Landmacht. Toen ik daar stopte besloot ik een aantal jaren niet te werken, zodat ik er fulltime voor de kinderen kon zijn. Daarna volgde ik diverse opleidingen en ben ik alweer zes jaar actief als zelfstandig coach en trainer bij Tiemcoach. In mijn werk beleef ik nog steeds mijn passie en draag ik mijn missie uit. Mijn missie is om gevoelige mensen die verbinding met hun gevoel zijn kwijtgeraakt weer te herstellen. Mensen die ik begeleid hebben vaak last van hechtingsproblemen, faalangst of weinig zelfvertrouwen. Ik voel me erg dankbaar dat ik dit mag doen.


Mijn bijdrage aan Happiness4all

Vlak voor het Happiness Festival afgelopen juni, kwam ik in contact met Nicoline Roozen. Er was nog plek om een workshop te geven en dat wilde ik graag doen. Deze dag heb ik kennis gemaakt met wat leden. Wat een fijne dag was dat. Ik raakte enthousiast en werd gevraagd om deel te nemen aan het bestuur. Ik zei ‘JA’! Het bestuur telt inmiddels vier lieve mensen met mooie kwaliteiten. Wij hebben samen gesproken over hoe we Happiness4all nog meer op de kaart kunnen zetten.

Mijn idee is om meer betrokkenheid te creëren bij Happines4all van zowel leden als bezoekers van het aankomende Festival in 2019. Ik vind de betrokkenheid onder de leden nog niet zo groot en dit wil ik graag veranderen. Dit betekent voor mij dat we leden willen behouden en aantrekken, die op een actieve manier en samen met ons willen investeren in een sterk platform. Hierdoor zal de juiste energie meer gaan stromen en zullen we als Happiness4all een groter bereik hebben. We zullen dus meer Happiness en liefde verspreiden en dat is waar het voor mij om gaat. Ik verwacht van onze leden een balans tussen geven en nemen.

Samen meer bereiken

Ik wil daarom graag kennis maken met je! Ik wil weten wat je nodig hebt en wat je verwacht van Happiness4all als lid. Ik ben ook benieuwd naar wat jou uniek maakt? Wat kun je voor de klanten van Happiness4all betekenen? Als je ook graag betrokken wilt zijn bij onze stichting, wil ik je uitnodigen voor onze netwerkborrels die een keer in de maand plaatsvinden in de Vlaamse Reus in Wageningen. Ik heb er nu al zin in om je ideeën te horen en je beter te leren kennen. Samen staan we sterker.

Hopelijk tot snel.

Liefs,

Janneke Tiemissen