Shiatsu-Wageningen

Shiatsu: Vind diepe ontspanning. Activeer je zelf-genezend vermogen. Een shiatsu-behandeling helpt bij: depressie, frustratie, detoxen, trauma verwerking, pijn klachten, migraine, rugpijn, stress, burn-out, slecht slapen, seksuele blokkades, autisme, ADHD en ADD. Als je niet nee kunt zeggen en je aan iedereen aanpast.

Baarmoeder opstellingen privé of in een groep: Verreweg het grootste deel van ons gedrag en onze emoties die we als volwassene hebben, valt terug te voeren op de manier waarop ons leven bij conceptie ontstond, hoe ons leven in de baarmoeder eruitzag, en hoe we geboren zijn. Basis patronen worden al aangelegd bij de foetus, was je moeder gespannen dan ben jij in de basis ook vaak gespannen zonder dat je het bewust bent.

Hoe kun je dit helen? Door het naar het bewustzijn te brengen. Door in te zien dat je levensloop beïnvloed of zelfs bepaald is door de omstandigheden in de baarmoeder en de geboorte. Deze kennis en bewustzijn kunnen veel helderheid en hernieuwde verbinding met jezelf brengen, hierdoor kan de spanning zich ontladen.

Qigong Sensorische Therapie of Qigong massage komt uit de China waar deze therapie al duizenden jaren gebruikt wordt om een verscheidenheid aan aandoeningen bij kinderen en volwassenen te behandelen. De behandeling kan thuis gegeven worden en zorgt ervoor dat de symptomen van hoog gevoeligheid, autisme, syndroom van Down, ADHD/ADD, alsook hersenverlamming en sensorische informatieverwerking problemen (SI/SPD) merkbaar verminderen.

Detox: de sleutel tot gezond leven
Sinds ik mijn lichaam door regelmatig te reinigen ontdoe van stoffen die daar niet thuishoren, is mijn conditie enorm verbeterd en heb ik minder last van pijnen en kwalen. Regelmatig reinigen voorkomt blokkades, vermoeidheid en ziekten. Die ontdekking gun ik iedereen.

Het lichaam zit slim in elkaar. Het is een zelfhelend mechanisme, gebouwd om afvalstoffen zelf af te voeren. Tegenwoordig krijgt het lichaam zo veel afval binnen, dat het wel wat hulp kan gebruiken. Het zelfgenezende vermogen blokkeert, we gaan ons vermoeid, futloos en prikkelbaar voelen en uiteindelijk worden we ziek.

Door het lichaam grondig te reinigen herstelt het zich weer. Vooral darmen, lever en nieren kunnen die hulp goed gebruiken.

Er zijn verschillende manieren om te reinigen, passend bij ieders lichaam en lifestyle. Ik kan testen welke reiniging voor jou op dit moment het meest passend is.

Vaak met vergoeding van zorgverzekering.

Alma Timmer, Shiatsu en Qigong Sensorische Therapeut.
06 47412688 www.Shiatsu-wageningen.nl